Werken bij het Verdihuis

Wij hebben regelmatig uitdagende vacatures bij het Verdihuis. Je ziet ze hieronder.

Onze vacatures zie je ook op de website van BrabantZorg. Voor informatie over vacatures bij het Verdihuis kun je ook bellen met P&O op dinsdag en vrijdag via telefoonnummer 0412 63 62 51.

Open sollicitatie

Wij vinden het leuk als je bij ons wilt komen werken. Helaas kan het zijn dat we op dit moment geen passende vacature voor je hebben. Trek dan gerust de stoute schoenen aan: stuur ons een open sollicitatie. Wij komen graag in contact met supergemotiveerde mensen. Vertel ons in je motivatiebrief in welke functie jij jezelf bij ons ziet werken. E-mail je brief met CV t.a.v. P&O naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Je ontvangt van ons dan zo spoedig mogelijk een antwoord.

Stage

Het Verdihuis heeft samenwerkingsverbanden met de HAN in Nijmegen en de Avans in Den Bosch (Social Work).
Om die reden kunnen alleen studenten van deze hogescholen solliciteren naar een stageplaats.

Het Verdihuis heeft jaarlijks 4 stageplaatsen beschikbaar voor 3e jaarstudenten.
Wij hebben geen stagemogelijkheden voor:1e en 2e jaarsstudenten, deeltijdstudenten, mbo studenten of studenten die een minor volgen.

Op dit moment hebben we 3 stageplaatsen beschikbaar. Meer informatie over de stageplaatsen en hoe je hierop kunt solliciteren kun je vinden bij de praktijkbureaus van de HAN en Avans.

 

Onze vacatures 

 Er is momenteel geen openstaande vacature