Cliëntenraad

Wij geloven in de kracht van onze mensen. Daarom heeft het Verdihuis een cliëntenraad. Want de cliëntenraad heeft een stem!

 

Regelmatig is er een bewonersoverleg waarin je kunt meepraten en meedenken over de dagelijkse gang van zaken in het Verdihuis. Wil je iets meedelen of heb je vragen? Dan kun je van maandag tot en met vrijdag contact opnemen met onze cliëntenraadondersteuner Angelique Janssen:

T: 06-13791290

E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

In het onderstaande stellen de leden van de Cliëntenraad zich aan je voor.

Hallo,
de Cliëntenraad heeft sinds het begin van dit jaar een aantal nieuwe leden en we willen ze graag aan iedereen voorstellen. Zodat jullie ons nóg beter weten te vinden!
Je treft de Cliëntenraad op de huiskamervergaderingen, ook kun je altijd bij ons binnenlopen, tijdens onze wekelijkse vergadering op woensdag (vanaf 9.00 uur) in de spreekkamer op het Verdihuis (niet in de schoolvakanties). Heb je vragen of wil je iets met ons delen, dan horen wij het graag.

Veel leesplezier en een fijne en zonnige zomer!
Ton Sarken, voorzitter CliëntenraadHallo lieve mensen!
Voor de mensen die mij nog niet kennen, zal ik mezelf even voorstellen. Ik ben Jenny Hoeks, 31 jaar oud en kom uit Oss.
Sinds een tijdje woon ik in een mooi appartement in het centrum van Oss, ik heb een frisse start gemaakt. En daar ben ik trots op!
De reden waarom ik me aangemeld heb bij de Cliëntenraad is dat ik het gevoel heb dat ik iets kan bijdragen met mijn ervaring in het Verdihuis en al die hulp die je erbij kunt krijgen. Plus hoop ik dat ik wat kan bijdragen in het vernieuwen/verjongen van de Cliëntenraad, zodat ook het wat jongere publiek makkelijk bij ons kan aankloppen.